Pedagogisen kurssin wiki

Oppimateriaalia ja yhteistyötä ks. myös > kurssin blogi
Kysyttävää tai palautetta? Klikkaa yllä "discussion" -välilehteä, rekisteröidy ja kommentoi tai ks. Yhteystiedot -sivua!

Pedagogiikkaa lukiossa! Lukiolaiset kehittämässä tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön innovaatioita. Tämä wiki järjestää ja kokoaa pedagogisen kurssin oppimateriaalia, ideoita, kokeiluja ja arviointia. Pedagoginen kurssi on osa Etelä-Kymenlaakson tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön kehittämishanketta. Wiki on koko ryhmälle avoin ja osa sivuista tuotetaan oppimistehtävinä. Kurssin vetäjänä on Anne Rongas.
Kurssilla kolmen lukion opettajat, opiskelijat ja joukko asiantuntevia etäkummeja etsivät vuorovaikutteisen webin, tieto- ja viestintätekniikan ja mobiilien sovellusten avulla uutta iloa ja tehoa opiskeluun, ohjaukseen ja opettamiseen. Kurssin opiskelijajäsenet opiskelevat pedagogiikan perusasioita ja uusimpia uutuuksia. Ks. kurssin kuva

external image 191063776_3ca2959455_m.jpg
Pedagogisen kurssin toteuttavat syyslukukaudella 2006:
Kotkan aikuislukion opettaja/op Anne Rongas ja Haminan lukion opiskelijaryhmä.
Kurssilaisten ja innovaatioryhmän jäsenten esittelyt
Kurssin opetussuunnitelma
Lisää itsesi ryhmän kartalle:
Check out our Frappr!

Kurssin taustalla ovat Etelä-Suomen lääninhallituksen ja Euroopan sosiaalirahaston osittain tukeman hanke, Opetushallituksen tuki sekä Kotkan ja Haminan sivistystoimet. Kurssi toteutetaan yhteistyön ja innovaation voimin niin, että taloudellisena panoksena on ainoastaan kurssin vetäjän palkka. Oppiminen voi olla 3H: Halpaa, Hauskaa ja Hyödyllistä! Toteutusta arvioivat vertaiset.

Jos olet kiinnostunut kurssista ja voisit ehkä antaa jollakin tavalla myös omaa osaamistasi kurssin toteutukseen, ota yhteyttä anne.rongas[a]luukku.com. Tule kummiksi kurssille, ks. kummikutsun sivua! Voit myös liittyä kurssin keskustelupalstalle:
Google Groups Liity Pedagogisia innovaatioita -keskustelupalstalle
Email:
Palstan arkisto @ groups.google.com