Ohje

Katso myös Internet opiskelussa

Tämä wiki on jatkuvasti kehittyvä ja avoin. Pääosa tekstistä on kurssin ohjaajan kirjoittamaa. Teksti syntyy prosessoimalla. Wiki saattaa sisältää tiedollisia virheitä. Jos havaitset virheen jossakin, on lämpimästi suositeltavaa, että korjaat sen saman tien klikkaamalla "Edit This Page". Muista muokkaamisen ja lisätekstin kirjoittamisen jälkeen tallentaa. Jos et halua itse korjata virhettä, olisi kuitenkin erittäin miellyttävää saada tietoa havainnostasi. Lähetä sähköpostia anne.rongas[a]luukku.com.

Wikin päätoimittaja voi palauttaa sivun aiemman version, sulkea häiriköivän IP-osoitteen ja sulkea myös avoimen muokkauksen (jolloin muokkaus vaatii kirjautumisen ja siihen salasanan).

Wikin RSS-fuutissyötteet (feed) voit tilata välilehdeltä "notify me". Voit tilata joko kaikki uudet muutokset tai vain tietyn sivun muutokset. Lisätietoa RSS-uutissyötteestä

Lisää tietoa wikin toiminnasta saat oikean ylälaidan Help-painikkeen takaa. Katso myös selkeät video-ohjeet!

external image 192896583_fa2000c7e0_m.jpg
==Tietoturva==Muista, että wikiin kirjoittamasi on kaikille juulkista. Älä siis kirjoita näille sivuille henkilökohtaisia asioita tai toisia loukkaavaa tekstiä. Kaikessa verkkotyöskentelyssä muista, että sinä olet tietoturvan tärkein lenkki. Tutustu tietoturvaan liittyviin asioihin KyEtä-hankkeen kokoamilla Tietoturva-sivuilla. ==Kotikoneen suojaaminen==Pidä virustorjunta-, palomuuriohjelmasi sekä haittaohjelmien poistotyökalut ajan tasalla. Luo verkkosurffailua varten käyttäjäprofiili, jossa on rajoitetut käyttöoikeudet (Vistaa edeltävät käyttöjärjestelmät). Mene ylläpitäjän oikeuksilla verkkoon vain, kun lataat ja asennat ohjelmia. Katso lisää ohjeita kotikoneen suojaamisesta.