Kirja-Irjalle ja LukuToukkalle


Tärkeitä asioita oppii myös sellaisista lähteistä, jotka eivät näytä akateemisilta oppikirjoilta tai virallisilta lähteiltä. Taide, elokuvat, runous, kirjallisuus ja mikä vain sisintä puhutteleva voi antaa innoitusta, herättää oivalluksia ja opettaa ihmistä.

Tälle sivulle talletetaan kasvattamisen, kasvamisen, oppimisen, ohjaamisen, opettamisen ja kouluelämän kannalta antoisaa luettavaa. Lisää suosittelemasi kirja listalle pienen kuvauksen kera: klikkaa Edit This Page!
external image 193649348_93030a6b16_t.jpg

Busch, Wilhem 1865 Max und Moriz, perin opettavainen kertomus, katso ja kuuntele
Carroll, Lewis (alkut. 1865, Alice's Adventures in Wonderland). Liisan seikkailut ihmemaassa. WSOY. Ensisuomennoksesta 2006 tulee kuluneeksi 100 vuotta. Elämässä edelleen monet totuudet ovat nurinkurin tai ainakin ihmisen tulisi oivaltaa, että kaikki ei ole sitä, miltä näyttää. Tai sitten se on juuri sitä.
Hoff, Benjamin (alkut. 1982, The Tao of Pooh). Nalle Puh ja Tao. WSOY. Yksinkertaista ja syvää elämänviisautta oivaltavan pysähdyttävästi.
Høeg, Peter (alkut. 1993, De måske egnede). Rajatapaukset. Tammi. Hyväätarkoittavuuden rutistus koulujärjestelmässä. Vaikuttava kirja rajoista ja niiden rikkomisesta.
McCourt, Frank (alkut. 1996, Angela's Ashes - A Memoir of a Childhood). Seitsemännen portaan enkeli. Otava. Elämän karuus, lapsen voimattomuus ja ihmeellinen elämänvoima. Kirjailijan omasta elämästä. Huima kasvukertomus. Puhuttelevia koulukohtauksia.

Monia kirjoja pääset kokonaan tai osittain lukemaan Googlen kautta. Kartuta kielitaitoasi lukemalla vierailla kielillä.external image 198236025_6628b3d921_d.jpg


looking for more eCommerce Training resources